About Wings of Winner


2/23/2014

WINNER TV [Weekly Highlight] #1 Začínáme


Mnoho členů štábu i samotný generální ředitel YG Entertainment, Yang Hyun Suk se stanuli po boku WINNER při vůbec prvním interview ohlašujícím začátek WINNER TV, což členy skupiny přirozeně znervóznilo. Nicméně, světová star PSY je vřele uvítal a na začátek dal pěti zelenáčům několik moudrých rad.



A tak odstartoval složitý proces příprav pro první oficiální vystoupení WINNER, jakožto nové skupiny YG Entertainment, jaké se mělo udát v Seibu dómu, před zahájením koncertu BigBang. Kang Seung Yoon, Nam Tae Hyun, Song Min Ho, Kim Jin Woo a Lee Seung Hoon sdíleli své nadšení během balení věcí na svou cestu do Japonska, přičemž pro většinu z nich to byla vůbec první cesta do zahraničí. A když poté spatřili enormní velikost sálu Seibu dómu, přirozeně začali mít obavy.

Opravdové povahy WINNER budou odhaleny společně s nervózními, ale i šťastnými momenty. Ale teď se pojďme juknout na první episodu.


#1 Všechny příběhy, jaké se nyní začaly psát, jsou vůbec první
Všichni členové pracující na WINNER TV jsou nuceni absorbovat obrovské množství informací ohledně povah členů, jejich systému produkování nového alba a také jejich každodenního života. Jak již bylo řečeno, na začátku první episody se také objevil PSY, jenž poskytl krátké interview pro WINNER TV.

#2 První krůček k cestě do zahraničí; ukázání fotek jejich pasů
Opravdu byla fotografie pořízena během seniorského ročníku? Fotbalový hráč? Dívčí středoškolský student? Napuchlý ret? Kang Joon Pyo? Byla zde možnost, že by alespoň jeden z pěti mohl mít normální fotografii, ukázalo se však, že normální nebyla ani jedna. Takřka dvě minuty dlouhý trapný moment, kterému se ani WINNER nemohli vyhnout, byl ukázan v první episodě.

#3 Co je to? To neznám! A.k.a neznámá první noc v Japonsku
Zatímco rapper Mino vystihl všechny své pocity v celku nepochopitelné písni, někdo jiný řekl, že pracuje na písní, protože nemůže spát, a to ve velmi cool stylu, až na ten trapný moment, kdy málem spadl ze židle. Další zase mluvil japonsky, ukrytý ve skříni s obličejou maskou rozpatlanou přes celý obličej a někteří se rozhodli rušit členy ze spaní hlasitým chrápáním. Dokonce i mezi WINNER by se dalo říci, že se stále moc dobře neznají, přesto nebyla první noc v Japonsku tak špatná.

Zde vidíte umělecké dílo rapper line, kteří si do hledáčku vzali maknaeho Nam Tae Hyuna. 

Ylhee, jediná dívka ve WINNER domácnosti.

Každodenní činnosti začínajících hvězd se mohou zdát záhadné či nemotorné a někdy vzdálené od perfektních. Není třeba říkat, že každý z nás miluje dokonalost na jevišti, ale WINNER TV nám dává možnost nahlédnout do života členů jako takového a to i s pohledem na rozespalé tváře a opuchlá víčka.



Source: ksyupdates
Trans: @wings.of.winner

No comments:

Post a Comment

Archive